ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η Apergis Group εφαρμόζει και τηρεί σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO/IEC 17024/2018, σε όλα τα στάδια που αφορούν στις παρεχόμενες υπηρεσίες της στα σκάφη. Συγκεκριμενα απεδειξε δεξιότητες και επαγγελματικες ικανοτητες συμφωνα με τις προυποθεσεις της ισχυουσας εκδοσης των :

  • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΠ06
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Οι τεχνικοί μας έχουν επαγγελματική εξειδίκευση / ειδικότητα στις:

 Η Apergis Group έχει σχεδιάσει και ορίσει την Πολιτική της, και για να επιτύχει αυτούς τους σκοπούς :

Δεσμεύεται για συνεχή βελτίωση του συστήματος με απώτερο σκοπό:

Η Apergis Group λαμβάνει συνεχώς όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εφαρμογή της Πολιτικής Ποιότητας και την επίτευξη των προκαθορισμένων Ποιοτικών Στόχων, με την πιστή εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, την ανασκόπησή του, την διόρθωση και συνεχή βελτίωσή του, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 17024/2018.

Η πολιτική ποιότητας εξετάζεται και ανασκοπείται σε τακτά χρονικά διαστήματα και είναι κοινοποιήσημη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Πιστοποιημενο επισημο μελος ΣΕΜΕΞ

Η μακροχρόνια εμπειρία μας, η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού και η συνεχής διεύρυνση του δικτύου συνεργατών μας , αποτελούν την εγγύηση για κάθε μας πρόταση. Η αγάπη μας για την θάλασσα και η εμπειρία μας στον χώρο των μηχανών θαλάσσης κατάφεραν να μας διακρίνουν ως μέλος του Σ.Ε.Μ.ΕΞ.

Κλείστε ραντεβού

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας συμληρώστε τα πεδία παρακάτω. Ένας εκπρόσωπός μας  θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά