Αεριοκινηση

LPG-LNG-CNG

Συμφώνα με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, η αεριοκίνηση θεωρείται η ιδανική μορφή αυτοκίνησης . Σήμερα αναγνωρίζεται ακόμα και στην χώρα μας ως η πλέον φιλικότερη και οικονομικότερη μορφή ενέργειας . Παρατηρώντας την συστηματική αύξηση πρατηρίων υγραερίου αλλά και την πλέον εύκολη & άμεσα αποδοτική μετατροπή του εκάστοτε κινητήρα αυτοκινήτου, μπορούμε να πούμε ότι πλέον η αεριοκίνηση αποτελεί την ιδανική εναλλακτική!

Συγκεκριμένα στην κατηγορία των  αυτοκίνητων, το κέρδος είναι άμεσο – εφόσον το αέριο είναι οικονομικότερο της βενζίνης άλλα και έμεσο– καθώς εξασφαλίζεται η μακροβιότητα του κινητήρα του και γίνονται καθαρότερες καύσεις εκπέμποντας λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα. Εκτός από μια οικονομική λύση, η αεριοκίνηση των αυτοκινήτων συμβάλλει στην μειωμένη εκπομπή αερίων και ρύπων, συνεπώς είναι φιλικότερη  προς το περιβάλλον.

Η επιλογή είναι δίκη σας!

Η Apergis Group για ακόμα μια φορά φροντίζει μέσα από την συνεχή εξέλιξη και επένδυση να καλύπτει τις ανάγκες του αύριο! Η Apergis Group διαθέτει  ένα σύγχρονο αλλά και το μοναδικό νόμιμο και πιστοποιημένο συνεργείο τοποθέτησης  αερίων καυσίμων (υγραερίου, φυσικού αερίου και υγροποιημένου φυσικού αερίου) στην Τήνο, εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και άριστα καταρτισμένο προσωπικό.  Είμαστε το μόνο συνεργείο στην Τήνο που φέρει τις κατάλληλες πιστοποιήσεις και διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό για την μετατροπή των βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων κινητήρων αλλά και τοποθέτηση και συντήρηση συστημάτων υγραερίου & φυσικού αερίου αυτοκίνητων. Συμφώνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του αυτοκίνητου του, παρέχουμε με συνέπεια και ασφάλεια την πιο κατάλληλη λύση. Συνεργαζόμαστε μόνο με τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής συστημάτων παγκοσμίως, όπως είναι οι   Europegas, Brc, LandirenzoLovato και σε συνδυασμό με την εμπειρία των κατάλληλα καταρτισμένων τεχνικών μας , παρέχουμε εγγύηση για κάθε ενεργεία που αναλαμβάνουμε.

Τι συμβαίνει  κατά τη μετατροπή του κινητήρα;

 

Η Apergis Group αναλαμβάνει την διεκπεραίωση των απαραίτητων εγγράφων για την αναγραφή του εναλλακτικού καυσίμου στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματός σας καθώς και την διεκπεραίωση ΚΤΕΟ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες οι τεχνικοί μας είναι σε θέση  να καλύψουν κάθε σχετική απορία σας και να σας παρέχουν την συμβουλή τους σε ότι αφορά την αεριοκίνηση.

SERICE ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ LOVATO ΣΕ OPEL CORSA ECO TEC

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ EUROPEGAS ΣΕ MERCEDES C180

Κλείστε ραντεβού

Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας, συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός μας  θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

Κλείστε ραντεβού

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας συμληρώστε τα πεδία παρακάτω. Ένας εκπρόσωπός μας  θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά