Φροντιζουμε παντα να παρεχουμε τις απαραιτητες εγγυησεις

Μετά την αγορά του νέου σας οχήματος,  η πλήρως καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα της Apergis Group βρίσκεται δίπλα σας ανά πάσα στιγμή για να σας  εξυπηρετήσει και να σας συμβουλεύσει . Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή κατόπιν συνεννόησης στο συνεργείο μας.

Για εμάς η διασφάλιση καλής λειτουργιάς του νέου ή μεταπωλημένου αυτοκίνητου είναι υπόθεση εμπιστοσύνης. Μένουμε δίπλα σας και μετά την αγορά του οχήματός σας , για να παρέχουμε κάθε υποστήριξη. Η  ομάδα after sales service είναι άριστα καταρτισμένη και επομένως  έτοιμη να απαντήσει σε κάθε σας ερώτημα & απορία.

Αναγνωρίζοντας το επείγον πολλών περιστάσεων αναπτύξαμε ειδικό τηλεφωνικό κέντρο προκειμένου να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα ανά πάσα στιγμή.  Καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 22830-26100  είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις  άμεσα.

Κλείστε ραντεβού

Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας, συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός μας  θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

Κλείστε ραντεβού

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας συμληρώστε τα πεδία παρακάτω. Ένας εκπρόσωπός μας  θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά