ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Στο χωρο της αυτοκινησης οι εγγυησεις χρηζουν μεγαλης σημασιας

Στο χώρο της αυτοκίνησης οι εγγυήσεις  χρίζουν μεγάλης σημασίας. Η εμπειρία μας στον χώρο το έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων. Ολοκληρώνοντας το service του οχήματος σας, σφραγίζουμε με αξιοπιστία και υπευθυνότητα τα service των αυτοκίνητων.  Ως  εξουσιοδοτημένο συνεργείο ελέγχουμε και προμηθεύουμε πάντοτε  γνήσια ή ανταλλακτικά  πρώτης τοποθέτησης, τα οποία είναι εγγυημένα, ποιοτικά και ασφαλή. Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε  πληρούν  τις προδιαγραφές του κατασκευαστή ή έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες όντας ειδικά για το μοντέλο που προορίζονται.

Στην Apergis Group φροντίζουμε να παρέχουμε τα υψίστης ποιότητας γνήσια ανταλλακτικά που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά και τα πιο αξιόπιστα ανταλλακτικά  πρώτης τοποθέτησης,  ώστε  να προσφέρουμε την ιδανική  σχέση ποιότητας  τιμής. Είτε αγοράζετε από την έκθεση μας είτε παραγγέλνετε τηλεφωνικά, η έμπειρη ομάδα πωλήσεων μας είναι  καθημερινά διαθέσιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας κάνει την πιο εξειδικευμένη πρόταση για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Με τα περισσότερα ανταλλακτικά  σε απόθεμα στην αποθήκη μας, στην Apergis Group μειώνουμε στο ελάχιστο το χρόνο αναμονής σας και παραμονής του αυτοκινήτου  σας στο χώρο μας.

Κλείστε ραντεβού

Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας, συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός μας  θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

Κλείστε ραντεβού

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας συμληρώστε τα πεδία παρακάτω. Ένας εκπρόσωπός μας  θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά