μηχανες θαλασσης και επισκευες

Με αφοσιωση και επαγγελματισμο

Το πάθος, το μεράκι και η αγάπη για την θάλασσα είναι οι οδηγοί μας για να μπορούμε να προσφέρουμε σήμερα μια συνολική γκάμα υπηρεσιών στην συντήρηση, την επισκευή και την πώληση μηχανών θαλάσσης. Η εταιρεία μας κατατάσσεται σε μια από τις πιο δυναμικές και αποτελεσματικές μονάδες προμηθείας και επισκευής μηχανών θαλάσσης στις Κυκλάδες. Η ομάδα μας, άριστα καταρτισμένη, είναι πάντα διαθέσιμη να εξυπηρετήσει και να παρέχει την καταλληλότερη λύση για κάθε ανάγκη του σκάφους σας.

 Η Apergis Group διαθέτει διεθνή πιστοποιημένες υπηρεσίες  ISO για της επισκευής των μηχανών θαλασσής εξωλέμβιων και έσω-έξω βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων κινητήρων.

Με αφοσίωση και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε και φέρνουμε σε πέρας κάθε είδους βλάβη, φτάνοντας εκεί που δεν μπορούν να φτάσουν οι άλλοι! Η πλήρως εξοπλισμένη κινητή μονάδα τεχνικής υποστήριξης καλύπτει τις τεχνικές ανάγκες των πελατών ανεξάρτητου τοποθεσίας.  Με άμεση εξυπηρέτηση στο σημείο βλάβης,  γιατί για εμάς η ασφάλεια των πελατών μας βρίσκεται πάνω από όλα!

Κλείστε ραντεβού

Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας, συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός μας  θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

Κλείστε ραντεβού

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας συμληρώστε τα πεδία παρακάτω. Ένας εκπρόσωπός μας  θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά