ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΞΕΛΙΞΗ - ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

APERGIS GROUP

Η Apergis Group δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής αυτοκίνητων και σκαφών, ενεργά εδώ και 6 χρόνια στο νησί της Τήνου. Δουλεύοντας με μεράκι και όρεξη, πάντοτε με γνώμονα την συνεχή εξέλιξη και τον σεβασμό στον πελάτη, αναπτύξαμε σχέσεις εμπιστοσύνης που κατάφεραν να μας διακρίνουν στην ευρύτερη αγορά. Εσείς μας επιλέγετε και εμείς φροντίζουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά στις ανάγκες σας.

Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες σας με τον πιο ασφαλή, σωστό και οικονομικό τρόπο

Η ταχυτάτη ανάπτυξη της Apergis Group  οφείλεται στην συνεχή αναζήτηση και κατάρτιση του προσωπικού μας για να μπορέσει να ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Το άριστα καταρτισμένο δυναμικό μας είναι σε θέση να καλύψει εξατομικευμένα την ανάγκη κάθε πελάτη και να προτείνει λύσεις που συνάδουν στις εκάστοτε συνθήκες. Οι παροχές μας υποστηρίζονται από τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό με υπερσύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και υποστηρικτικές υποδομές, ώστε να διασφαλίσουμε άριστης ποιότητας υπηρεσίες. Η αξιοπιστία είναι αναπόσπαστο στοιχειό της λειτουργιάς του ομίλου μας. Εσείς μας εμπιστεύεστε και εμείς φροντίζουμε έμπρακτα να είμαστε διπλά σας με την κατάλληλη πρόταση-λύση- συμβουλή.

Στο χώρο της  Apergis Group θα συναντήσετε μια  πλήρως εξοπλισμένη κάθετη μονάδα με διαγνωστικά μηχανήματα και μηχανολογικό-ηλεκτρολογικό εξοπλισμό  που βρίσκονται  στη κορυφή της τεχνολογίας  και  μας επιτρέπουν να εκτελούμε επιτόπου λεπτομερή διαγνωστικό έλεγχο. Στο συνεργείο μας, περά από την αποκλειστική συνεργασία και  χρήση ειδικών εργαλείων με την Mercedes, Smart, BMW, Mini και Porche υπάρχει η δυνατότητα  επισκευής κάθε τύπου και μάρκας αυτοκινήτου. Επενδύουμε στην κατάρτιση του προσωπικού μας σε όλες τις νέες τεχνολογίες του τομέα της μηχανικής, προκειμένου να σας παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες.

Η αγάπη μας για την κίνηση και την θάλασσα κατάφεραν να μας αναδείξουν ως μια από τις πιο δυναμικές και αποτελεσματικές μονάδες προμηθείας και επισκευής ναυτιλιακού εξοπλισμού στις Κυκλάδες. Μέσα από τον επαγγελματισμό και την εκπαίδευση , καταφέραμε να αποτελέσουμε επίσημα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της  Mercury- Mercruiser και μέλος του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών. Στα πλαίσια της δραστηριότητας μας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες εγγυώμενοι την ασφάλεια και την ποιότητα των θαλασσίων δραστηριοτήτων σας. Παράλληλα, σε συνεργασία με το μεγαλύτερο δίκτυο ναυτιλιακών επιχειρήσεων, αναλαμβάνουμε την πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων σκαφών αναψυχής.

Όραμα μας να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να αναπτυσσόμαστε. Πορευόμαστε ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας,  χωρίς ποτέ να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα  παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και πακέτα υπηρεσιών. Βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών μας και δεσμευόμαστε απέναντι σας υπεύθυνα.

ANDREAS APERGIS

MIRKA APERGIS

MARIOS GIANNISOPOULOS

Κλείστε ραντεβού

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας συμληρώστε τα πεδία παρακάτω. Ένας εκπρόσωπός μας  θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά