Πωλησεις

ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ-ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ

Low angle of extravagance store with cars in a row for sale

Τα 15 χρόνια προϋπηρεσίας  και εμπειρίας  στο χώρο της αυτοκίνησης μας επιτρέπουν να φέρουμε κοντά σας  γκάμα  επιλεγμένων καινούργιων,  μεταχειρισμένων και επαγγελματικών οχημάτων . Αναζητάμε πάντα τις καλύτερες ευκαιρίες και φροντίζουμε να προσαρμόζουμε τα κριτήρια επιλογής οχημάτων στις ανάγκες των πελατών μας,  ικανοποιώντας τον απλό ιδιώτη μέχρι τον πιο απαιτητικό επαγγελματία. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, επιλέγουμε και σας προτείνουμε  το κατάλληλο όχημα, οικονομικά και με εγγύηση ποιότητας.

Αναλαμβάνουμε την πώληση νέων οχημάτων μέσα από δίκτυο επιλεγμένων επώνυμων συνεργατών και ως εξ.εκπρόσωποι των MERCEDES, SMART, BMW, MINI. Αναφορικά με την πώληση μεταχειρισμένων οχημάτων, μέσα από σειρά μηχανικών ελέγχων είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε και εγγυηθούμε την ασφαλή λειτουργιά των αυτοκίνητων που εμπορευόμαστε.

Φροντίζουμε να βρισκόμαστε πάντοτε ενήμεροι για τα νέα της αγοράς και είμαστε πάντα σε θέση να σας  προτείνουμε μια επιλεγμένη γκάμα οχημάτων που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη. Η πώληση και η μεταπώληση οχημάτων είναι σημαντική υπόθεση, για αυτό αναλαμβάνουμε αξιόπιστα να καλύψουμε την διαδικασία αγοράς και εμπορίας των οχημάτων που επιθυμείτε.

Κλείστε ραντεβού

Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας, συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός μας  θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

Κλείστε ραντεβού

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας συμληρώστε τα πεδία παρακάτω. Ένας εκπρόσωπός μας  θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά