συντηρηση - φυλαξη

ο χωρος φυλασσεται σε 24ωρη βαση

αγαπη για την θαλασσα και εμπειρια μας στο χωρο των μηχανων θαλασσης

Η συντήρηση και η φύλαξη του σκάφους σας αποτελεί σημαντική επένδυση για την διασφάλιση της μακροχρόνιας σωστής λειτουργιάς του. Καμία εγγύηση δεν υφίσταται αν δεν έχει προηγηθεί η σωστή συντήρηση του σκάφους σας. Αυτό όμως δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση καθώς η εύρεση και η επιλογή του κατάλληλου χώρου μπορεί να αποδεδειχθεί χρονοβόρα και συνήθως κοστίζει αρκετά.

Κατά την διάρκεια της φύλαξης μπορούμε να αναλάβουμε την διεξαγωγή ολοκληρωμένου service του σκάφους σας, εφόσον αυτό μας ζητηθει.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο 1000 τετραγωνικών έχουμε επενδύσει σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, διαγνωστικά μηχανήματα και ειδικά εργαλεία με τα οποία οι καταρτησμένοι μηχανικοί μας διεξάγουν αυστηρούς ελέγχους λειτουργίας και service των μηχανών  και των κινητήρων του σκάφους σας.

Ο χώρος φυλάσσεται σε 24ωρη βάση από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, συναγερμό, πυρασφάλεια καθώς και πλήρη φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στην προσπάθεια μας να διασφαλίσουμε μια πλήρως άνετη θαλασσιά εμπειρία αναλαμβάνουμε  την μεταφορά, ανέλκυση και καθέλκυση του σκάφους σας οπού και όποτε εσείς μας το ζητήσετε!

Κλείστε ραντεβού

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας συμληρώστε τα πεδία παρακάτω. Ένας εκπρόσωπός μας  θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά